Másnaposság kezelése házilag

masnapossag-kezelese-hazilagMásnaposság kezelése házilag
Bár a másnaposságot a legokosabb megelőzni, de ha elvétettük a mértéket, a lüktető fejfájás és az émelygés ellen még mindig több módszerrel szembeszállhatunk. Sok házi praktika él a köztudatban, de van köztük, ami tényleg beválik.

Az alkohol elvonja a szervezetből a vizet, ezért ennek pótlása másnap az egyik legfontosabb feladat. Bőségesen igyunk, még akkor is, ha nem kívánjuk, mert ezzel enyhíthetjük a szédülést és a fejfájást. Reggelire egy jó kis rántotta sok mindent helyretehet a szervezetben. Az alkohol lebontja a ciszteint, a tojás pedig pótolja és segít eltávolítani a mérgeket a szervezetből. A banántól is jobban fogjuk érezni magunkat, ez a káliumot biztosítja, amit az alkohol vizelethajtó hatásával ürít ki a szervezetből.

A méznek nemcsak influenza idején, de a másnaposság kezelésében is nagy hasznát vehetjük. A benne lévő fruktóz segít lebontani az alkoholt és a méz, akárcsak a banán, pótolja a káliumot. Legalább 2-6 teáskanállal együnk meg belőle. Hányinger ellen az egyik leghatékonyabb fegyver a gyömbér. Bevehetjük kapszula formájában vagy ihatjuk teaként is, de előtte mindenképp együnk valamit. Másnaposság után legalább 48 óráig ne igyunk alkoholt!Házilag készített dolgok. Ötletek és praktikák a házilagos megoldásokról, avagy hogyan csináld házilag ?