Csillagos plafon házilag

Csillagos plafon házilag

A Csillag Plafon egy olyan festmény, ami egy csillagos égbolt 3 dimenziós látványát adja. Egy lenyűgöző élmény, nappal semmi sem látszik, az éjszaka beálltával viszont elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak, amik ráadásul abban a sorrendben alszanak ki a plafonon, mint ahogyan az égboltról is eltűnnek a hajnal hasadtával.

A Csillag Plafont ajánljuk gyerek-, és hálószobákba, valamint nappalikba egyaránt. Új lakásokhoz egy extra szolgáltatásként értékesíthető, vagy egy akciós ajánlat keretében akár ajándékba is adható.

Szállodáknak megjelenhet a kínálatában egy extra szolgáltatásként, például a nászutas lakosztályokban, vagy bármely olyan helységben, ahol teljes sötétséget lehet biztosítani.

Megnyugtatja a gyerekeket, és a felnőtteket egyaránt. Megkönnyíti az elalvást, romantikus hangulatot varázsol a szobába.
A festmény elkészítése egy 10-12 m2 alapterületű szobánál 2-3 órát vesz igénybe, azonbantöbb szoba egyidejű elkészítése is kivitelezhető, a munkafolyamatok eltolásával. A Csillag Plafon elkészítéséhez nincs szükség a bútorok kipakolására, és az eljárásnak köszönhetően nem jár semmilyen kosszal.

A felvitt festék világos árnyalatú festett plafonon vagy falakon láthatatlan. Minden másfelületre is felvihető, azonban valamilyen mértékben nappal is látszani fog. A speciális estékek eltérő ideig világítanak, 2-3 órától akár 10 óráig is világító anyagokkal készítjük el a valóságban is különböző fényerősségű csillagokat. Fontos, hogy a tökéletes élmény eléréséhez teljes sötétségre van szükség.

Forrás: csillagplafon.hu

A másik olcsó megoldás, ha Mi vásárolunk játékboltban, vagy papírboltban: csillagot, bolygót, űrhajót, holdacskákat, és így varázsoljuk pár száz forintból hangulatossá háló szobánk mennyezetét. Ezek a felragasztható, vagy öntapadós matricák fluoreszkáló műanyagból készültek, és ha pár percre felkapcsoljuk a lámpákat, akkor feltöltődnek fénnyel, utána hosszan világítanak a sötétben.  A szakemberek által felvitt anyag és a boltban kapható pár száz forintos matricák között a különbség sajnos ég és föld!