Bőrfeszesítés házilag

 borfeszesites-hazilagBőrfeszesítés házilag
Az idő múlásával a ráncok óhatatlanul megjelennek az arcon, a test pedig fokozatosan elveszíti kontúrját. A terhesség, a hirtelen fogyás, az egészségtelen életmód is sokat ronthat az összképen. A kozmetikai ipar csodákat ígér, sokszor mégis csalódnunk kell. A természet azonban hatékony megoldásokat kínál erre a problémára is.

A bőrfeszesítés alapja a bőséges folyadékbevitel, minden más csak ezután jöhet. Arcra használhatjuk a felvert tojásfehérjés pakolást, amit gazdagíthatunk mézzel vagy joghurttal. Egy fél kígyóuborka levét kinyomkodva nagyon jó eredményt érhetünk el a megereszkedett bőrrel, egyúttal a tág pórusokkal szemben is. A szódabikarbónának nemcsak a konyhában vagy a takarításban, de a szépségápolásban is nagy hasznát vehetjük.

Keverjünk hozzá annyi vizet, hogy kenhető állagú pasztát kapjunk, megy vigyük fel az arcra és néhány perc múlva mossuk le. Lúgos hatásával hámlasztónak is kiváló. Az arcra és a testre egyaránt érdemes növényi olajokat használni. A legjobb, ha a magas antioxidáns tartalmú tökmag- vagy szőlőmagolajat választjuk. Masszírozzuk be a bőrbe, 1-2 csepp fahéjolajat hozzájuk keverve a narancsbőrtől is megszabadítanak.Házilag készített dolgok. Ötletek és praktikák a házilagos megoldásokról, avagy hogyan csináld házilag ?